E-book zdarma
NEKRACHUJTE
KONEČNĚ ŽIJTE 
Dnes mám pro vás e-book zdarma, který pomůže vám, kteří řeší neúročené vklady v bankách, odborně mluvící poradce, málo času na zabývání se zabezpečením renty do hloubky. Získejte můj e-book ZDARMA a zjistěte o tomto více.
E-book zdarma
Získejte e-book ZDARMA a nepřicházejte o peníze
Co říkají naši klienti?
Ohlasy
Potřeboval jsem udělat pořádek ve smlouvách k jednotlivým finančním produktům. Optimalizace smluv mi ušetřila nemalé peníze. Trh je zaplaven nejrůznějšími finančními produkty, čímž vznikla pro laika nepřehledná džungle. Líbí se mi proto individuální přístup a vyhledání co nejvýhodnější varianty pro každého klienta, dle jeho konkrétních požadavků. Obrovská výhoda je, že rada poradce není ovlivněna provizemi od finančních ústavů!! Každé jednání probíhá vstřícně s férovým vysvětlením kladů i záporů navrhovaného. Naše spolupráce funguje od roku 2006 a troufám si tvrdit, že od té doby jsem neuzavřel nevýhodnou smlouvu!! Několika klientům jsem již pana Páchu doporučil a pokud mne napadne někdo další, rád doporučím opět. 
Jiří Buben, Doudleby nad Orlicí
Potřebovali jsme s manželkou odborníka ke konzultaci našich finančních plánů.Se službami pana Páchy jsme spokojeni v celé šíři. Vyhovuje nám jeho snaha pomoci kdykoliv. Nejvíce nám pomohl v otázce pojištění a investic. Jeho služby rozhodně doporučujeme.  
MVDr. Jiří Homolka
Mgr. Milena Homolková

Pana Páchu jsem poznal poprvé v roce 2012, kdy jsem potřeboval poradit s pojištěním, doporučili mi ho rodiče. Asi od roku 2014 spolupracujeme pravidelně. Pan Pácha je profesionál ve svém oboru. Když jsem řešil životní pojištění nebyl problém, dal přede mě možnosti vysvětlil klady a zápory daných pojištění. Člověk se poté může rozhodnout daleko lehčeji, když ví, že nic nepřehlédl a vše bude podle dohody. Momentálně spolupracujeme na investování v akciových fondech a mohu jen říci, že investovat s panem Páchou je radost. Mohu ho na 100% doporučit. 
Toman Ondřej
Týniště nad Orlicí

Jiří Pácha 2021